ANCHI CRYSTALS

Moder Jords gåva till mänskligheten!

ANCHI Crystals är en av jordens allra äldsta kristaller. Forskare har räknat ut att de är minst 1,6 miljarder år gamla, vilka gör dem till en av de allra äldsta kristallerna som man hitintills har funnit. Och de finns endast på en plats i världen, nämligen i Colorado, US.

ANCHI Crystals består av en mix av över 50 kristaller inklusive turmalin, mica och kvarts. De har en unik geo-struktur som bland annat har förmågan att strukturera vatten. Man har funnit att de hjälper vid smärtlindring, sömnsvårigheter och energi-obalanser och att de stödjer läkningen av fysiska, mentala och känslomässiga sjukdomar (som ju är obalanser i energier). De är fantastiska verktyg i olika typer av andligt och personlig arbete, som meditation, yoga, healing och mycket annat ,t ex i praktiserandet av ”Law of attraction”.

Det finns egentligen ingenting du inte kan använda ANCHI Crystals till. Förvara dem i en liten påse i fickan, i behån, under kudden. Bada i dem. Lägg ut kristallnät med dem. Lägg dem bredvid ditt vatten innan du dricker det. Lägg det bredvid tallriken med maten innan du äter den osv. Allt det som ligger placerat i närheten av dina ANCHI Crystals kommer att påverkas av deras geo elektromagnetiska strålning som påverkar allt i dess omgivning att sträva efter balans, struktur och ordning. ANCHI Crystals har förmågan att återställa trasiga och kollapsade energiledningar både i våra kroppar och allt som kommer i dess närhet, vilket innebär att Livskraften/Chi/Prana/Qi kommer att kunna flöda fritt igen/friare.

Som med alla kristaller har vi möjligheten att utveckla personliga relationer med ANCHI Crystals. Att tala med kristaller kan tyckas vara konstigt och märkligt, men har du inte testat så gör det gärna. Att tala med ANCHI Crytals är enkelt, lätt, rakt och tydligt. Förbered dig på att få svar. De är väldigt direkta i sin kommunikation, vilket också ger oss ett kraftfullt stöd i allt läkande och helande. Önskar du förstärka dina intentioner – använd ANCHI Crystals. Önskar du affirmera – ladda dina ANCHI Crystals med affirmationen. Du kan när som helst be ANCHI Crystals att ändra affirmation och intention. Med tankens kraft ber du dem om hjälp med allt du önskar och behöver!

Vi rekommenderar dig att besöka hemsidan www.anchicrystals.com. Där kan du läsa mer om dessa speciella kristaller, se videofilmer om hur du kan använda dem och få svar på en mängd frågor (se FAQ).

Vi önskar dig mycket glädje, healing och kärlek med dessa unika healare!