ANDAS FÖR VÅRDEN

VI PLANERAR ATT HÅLLA ETT RETREAT VÅREN 2021 - DATUM KOMMER I BÖRJAN PÅ 2021

Genom olika aktiviteter, bland annat Breathwalks & Yoga Nidras, samlar vi nu ihop till ett retreat för vårdpersonal som arbetat med Covid 19-patienter för att ge några av dem en möjlighet till egentid och återhämtning.

Retreatet blir antingen ett dagsretreat eller ett helgretreat på vår käre vän Conny Andersson vackra kursgård utanför Sigtuna, https://www.tracker.one, när läget är stabilt och vi människor kan vistas tillsammans igen. 

Det blir ett "bara vara" retreat med mjuk yoga, breathwalks, yoga nidra, meditationer och annan avslappning och kommer att hållas av mig, Marina Ebe. Maten blir vegansk och kommer att lagas tillsammans av deltagarna.

Hur söker man till retreatet?
Det enda kravet är att den som söker som deltagare är eller har varit arbetande inom vården med Covid 19-patienter. Känner du någon som du skulle vilja tipsa om detta retreat så varmt välkommen att dela denna info. Kanske är du själv aktuell för att söka?
Skicka ett mail till karlek@sjalskarlek.se och berätta kort om dig själv och varför du önskar delta. 
Vi hoppas förstås att vi kan ge plats till så många som önskar delta, men förbehåller oss rätten att välja om det skulle bli fler som söker än vad de ekonomiska möjligheterna kommer att räcka till. 

Varmt tack för att du delar ❤.

Ps, vill du arbeta volontärt som assistent under retreatet så varmt välkommen att höra av dig. Som assistent hjälper du till med logistiken, iordningställande av lokal, ansvarar för matlagningen mm.