CHAKRA BALANS RING
CHAKRA BALANS RING
CHAKRA BALANS RING
CHAKRA BALANS RING
CHAKRA BALANS RING
CHAKRA BALANS RING

CHAKRA BALANS RING

Använd CHAKRA BALANS RING för att balansera dina chakran. Inom vissa yogiska traditioner räknas auran som det åttonde chakrat. Att balansera och stärka sin aura ger beskydd och utstrålning, vilket också påverkar övriga chakran.

Auran är det elektromagnetiska fält som omger kroppen. Genom auran projicerar vi ut oss själva och skyddar oss mot faror. Aurans funktion är att filtrera all energi som kommer emot dig. Den kan variera i storlek mellan 15 cm och 2,5 m, beroende på din fysiska och psykiska hälsa. När auran är svag känner vi oss sårbara och oskyddade och ibland gränslös i mötet med andra.

Bergkristallen är relaterad till auran och samtliga chakran. Den förser sin bärare med en mycket kraftfull och helande energi. Den har många användningsområden då den kan lagra, förstärka, fokusera, läka, överföra, förvandla och balansera energier. Diamantkvartsen är en länk mellan universums helande energi och alla varelser på jorden. Den öppnar upp för det goda, hjälper sin bärare att ta emot universums vägledning och läkande/renande energi och villkorslösa kärlek. Bergkristallen skyddar och renar andra stenar och kristaller.

Storlek

Artikelnummer

LS4002-S-CY-H58

Lagerstatus

Beställningsvara

795,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Utförande: Sterling silver

Kristall: Bergkristall

Ring för chakrabalansering