I CHING 55 - ÖVERFLÖD
I CHING 55 - ÖVERFLÖD
I CHING 55 - ÖVERFLÖD
I CHING 55 - ÖVERFLÖD

I CHING 55 - ÖVERFLÖD

På framsidan av hänget är symbolen för I Ching tecknet nr 55, som står för "överflöd". På baksidan av hänget har vi graverat in texten " ÖVERFLÖD - Jag lever i överflöd och tillflöd".

I Ching kommer från Förvandlingarnas Bok, ett centralt filosofiskt verk inom taoismen och konfucianismen. Förvandlingarnas Bok är det äldsta verket i klassisk kinesisk litteratur och har spelat en stor roll i hela Ostasien. Boken, som sammanställts och förändrats under flera århundraden, har fått sin nuvarande utformning på 200-talet fKr. I I Ching beskrivs flera centrala begrepp inom kinesisk filosofi, bland annat yin och yang för första gången. Boken har använts och används fortfarande som ett orakel. Med mynt eller röllekestjälkar får man fram slumpmässiga kombinationer av streck som tillsammans bildar ett hexagram. De 64 olika hexagramen finns beskrivna i boken och har använts i många sammanhang. Många religioner och livsfilosofier har hämtat sina auktoriteter ifrån I Ching, däribland Feng Shuin.

Med vårt halsband I CHING 55 vill vi påminna om att vi redan har allt vi behöver för att leva ett rikt liv. Använd halsbandet som en kraftfull affirmation.

Artikelnummer

LK1024-S

Lagerstatus

Beställningsvara

1 595,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Utförande: Sterling silver

Kristaller: -

Längd: Ställbar i 50 och 55 cm

Storlek på hänget: 2,5 x 2 cm

Halsband med hänge och symbolen för I Ching nr 55