MALA KIRAN

MALA KIRAN

Vårt mala Kiran är en kortare mala med lås. Kiran är sanskrit och betyder ljusstråle. Ett mala‐smycke används för att recitera ett mantra och det består av en ”guru-bead” som är den större kristallen som sitter närmast tofsen. Förutom ”guru-beaden” består ett malasmycke av antingen 108, 54 eller 27 kristaller.

Malas har använts i tusentals år i traditioner inom buddhism, hinduism, yoga, bön och meditation. Malas används traditionellt för Japa meditationen – man repeterar en positiv bekräftelse eller ett mantra längs varje kristall för att komma till ett lugnande, balanserat och andligt tillstånd.

Till denna mala har vi använt en labradorit som guru-bead plus 54 kejsarjaspis. Mellan var och en av de större kejsarjaspis har vi satt en liten mindre kantslipad pyrit.

Labradoriten är en mycket lugnande sten och den sägs fylla sin bärare med hopp, ljus och mod. Kejsarjaspisen sägs öka självförtroendet och den väcker till liv livsglädjen och äventyrslusten. Pyriten för in kärlek och självrespekt, och stödjer bärarens förmåga att känna universums vägledning för att finna sin väg i livet.

Malas är kraftsmycken och denna mala balanserar rot, navel- hjärt- och pannchakrat.

Artikelnummer

LK1004-S-LBIJPY

Lagerstatus

Beställningsvara

1 995,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Utförande: Sterling silver

Kristaller: Labradorit, kejsarjaspis och pyriter

Längd: Ställbar i 42 och 46 cm + gurubead och tofs 4,5 cm.

Kort mala-halsband

Passar till

MALA KIRAN

1 995,00 kr

MALA KIRAN

1 995,00 kr

MALA KIRAN

1 995,00 kr

MALA KIRAN

1 995,00 kr

MALA KIRAN

1 995,00 kr