VÅRA RESOR OCH RETREATS

Följ med oss på våra resor för personlig och andlig utveckling. Tillsammans åker vi till magiska platser och utforskar & utvecklar vårt inre. Platser där vi är hållna och burna så att vi kan släppa taget, stilla oss, njuta i nuet och lyssna innåt. Ibland sker våra resor/retreats i egen regi och ibland i samarbete med andra härliga själar som brinner för att bejaka livskraften och förmedla verktyg för hälsa & välmående.

PIPPI POWER RETREAT MALLORCA - OBS FRAMSKJUTEN TILLS VIDARE P G A CORONA

 

Glädje är en sån läkande härlig energi som de flesta av oss önskar bejaka mer i livet.
Följ med oss på en unik "one-of-a-kind" resa till Mallorca där vi tar fram Pippi Powern och hittar tillbaka till barnets nyfikna upptäckarglädje.

Vi människor har alla en längtan efter att uppleva glädje. Den naturliga glädjen vi kände som barn då ”begränsning” inte fanns i vårt ordförråd utan vi istället leddes från ögonblick till ögonblick på livets kreativa upptäcktsfärd. 

Med vårt ”Pippi Power Retreat” vill vi bjuda in dig till att finna tillbaka till den här glädjen! Glädjen att upptäcka dig själv och omvärlden, och att bejaka det barnsliga och naivistiska jaget. Den delen av oss som trots allt finns där bakom lager av ”måsten”, gamla tankemönster och roller vi tagit på oss under det vuxna livets gång.

Nu är den perfekta tiden att återknyta till lekens och glädjens läkande kraft och att släppa alla föreställningar om hur vi ska spela våra roller som den ”dugliga” vuxna, den som har vuxit upp för att vara förståndig och tillräcklig.  Nu är den perfekta tiden att få vara barnslig och följa barnets intuitiva klarsynta stora hjärta som vågar vara nyfiken i en strut och ställa lekfulla frågor.  

Vi bjuder in dig att följa med på en one-of-a-kind resa inspirerad av Pippis fria ”spirit power”, där vi alla är sakletaren som söker efter vårt eget hjärtas sanning väglett av glädjens ledstjärna. 

Vi två som håller retreatet är Annika Lynton, konstnär, kreativ inspiratör, shaman, soundhealer, bild- symbolterapeut, och Marina Ebe, smyckesdesigner, kundaliniyogi, kristallnörd och energihealer (grundare av Själs Kärlek).

Efter en lång tid av att vara ”en duktig vuxen” känner vi båda en stark längtan att bjuda in mer lekfullhet och glädje i våra liv.  Helt enkelt efter att befria vår Pippi Power och låta den få ta mer plats! Och nu vill vi bejaka denna längtan tillsammans med dig som önskar detsamma.

Vid intresse varmt välkommen att höra av dig till oss på karlek@sjalskarlek.se så mailar vi dig reseprogrammet med utförlig information och priser.

 

 

HEALTY, HAPPY AND HOLY  IN GOA  - OBS FRAMSKJUTEN TILLS VIDARE P G A CORONA

Följ med till Goa och till ljuvliga Palm Grove Beach Resort på en alldeles speciell inre och yttre resa!

I detta paradis upphör all tid att existera. Tänk dig Arabiska Havets vågor som ständigt rullar in, den varma sanden under dina fötter, palmer som stilla vajar i vinden, den milda havsbrisen mot din hud, svalkande kokosnötter, milslånga stränder, en blå horisont så långt ögat kan nå och helt magiska solnedgångar.

Ja, så har vi det under detta livsbejakande retreat där hälsa, glädje och även det heliga får utrymme – allt för att stärka oss till både kropp, sinne och själ och för att förbereda oss till den Nya Tidens Människa i Vattumannens Tidsålder.

 

Jag som håller i retreatet, Marina Ebe, är internationellt certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare. Jag har även en mängd andra esoteriska utbildningar som jag väver in i det jag lär ut, dock så ligger kundaliniyogan mig extra varmt om hjärtat. Denna livsfilosofi som ger oss fantastiska verktyg att heala oss själva, och som tar oss djupare in i vårt sanna jag. 

Kundaliniyogan brukar kallas ”the yoga of transformation”, och jag har genom åren fått ta del av många som genomgått stora förändringar i livet när de kommit i kontakt med dessa enkla verktyg.

Inga förkunskaper krävs, det räcker med ett öppet och nyfiket sinne, jag guidar dig tryggt in i dig själv. Vad jag brinner för att förmedla är hur vi kan stärka nervsystemet och att balansera hormonsystemet. För har vi dessa system starka och i balans då står vi stadigt på jorden och har förmågan att njuta av livet, vi har lättare att släppa taget och att vara i nuet. Kort sagt, det blir helt enkelt lättare att vara människa i den tidsålder vi nu lever i!

Annat som retreatet kommer att innehålla är ceremonier & meditationer och kristallhealing. Kristaller är magiska energikällor som vi kan använda för olika behov och önskemål. 
Låter detta som retreatet för dig, maila oss till karlek@sjalskarlek.se eller fyll i dina uppgifter i kontaktfältet nedan så skickar vi ytterligare information.

Early-bird rabatt med 1 000 kr gäller för anmälning som görs innan 28/2 2021.

 

Varmt och innerligt välkommen!

MERA INFO OM RETREATET I GOA NOVEMBER 2021

Skicka oss din email-adress så mailar vi dig ytterligare information om "Healthy, Happy and Holy in Goa".