SKRIV SJÄLS KÄRLEKS BOK MED OSS

Det är så mycket underbart som har hänt hos oss sedan vi öppnade Själs Kärlek för ca 3,5 år sedan. Den ena helt fantastiska händelsen efter den andra. Och ja, även ett och annat mirakel har skett, både här på Köpmangatan och troligen ett och annat som resultat av ett besök hos oss.

Tack alla ni fina fantastiska människor som kommit och kommer till oss <3 ! Och tack för att ni så generöst delar med er av era upplevelser. Vi brukar skoja och säga att vi borde skriva en bok, tills vi nu insett att Ja, det är ju precis det vi skall göra. Och förhoppningsvis tillsammans med er. Eller rättare sagt, utan er, ingen bok. Det är alla NI som bidrar till de fantastiska energierna och till de magiska upplevelser och insikter som uppstår här.

Så har du varit med om någonting, antingen hos oss eller som resultat av ett besök hos oss, snälla skriv ned och maila till oss. Ingenting är för ”smått”, det finns ingen bedömning av ”historien”. Ingen historia är för kort eller för lång. Det viktiga är att det som hände eller händer betyder någonting särskilt för just dig.

Kanske tar vår bok ett par år att sammanställa. Eller så går det fort att fylla den med alla magiska berättelser. Det beror på dig/er/oss och i vilken takt vi önskar pränta ned. Om vi överhuvudtaget vill skriva om vår upplevelse och dela den. Självklart kan du vara anonym om du önskar det. Alla, vars bidrag publiceras erhåller en gåva. Vad vet vi inte riktigt än. Men det är inte helt omöjligt att vi tar fram ett för ändamålet nytt och helt unikt smycke. Det vore fint att dela en symbolisk form tillsammans! Ja, så delar vi ju boken förstås <3 . 

Vill du bidra? Innan du skriver, skicka oss ett email till karlek@sjalskarlek.se, så skickar vi lite ytterligare information.