Varje smycke görs för hand av våra skickliga hantverkare. Vi använder endast sterling silver och våra gyllene smycken har 18 karats förgyllning. De kristaller vi använder är av högsta kvalité och dem väljer vi noga ut under våra resor runtom på världens magiska platser. För oss är det viktigt att varje smycke är vackert i minsta detalj. Därför sträcker sig vår design inte endast till smyckets form utan vi tillverkar också egna och unika lås, mellanringar och amuletter. Vi vill att varje smycke skall glänsa i sin egen unika strålglans och vara vackert runtom. Med vackra och betydelsefulla detaljer både fram och bak, och på både ut- och insida. För så speciella är de. In i minsta detalj. Precis som sina bärare. A match made in heaven on earth!

Vad betyder våra symboler?

I vår logo har vi fyra för oss betydelsefulla symboler. 

Högst upp har vi placerat den alkemiska symbolen för elementet jord. För oss har den flera innebörder. Vi bugar oss ödmjukt för Moder Jord, planeten vi delar tillsammans med allt annat liv. Vi har fått henne i gåva att förvalta och för att manifestera det vi har kommit hit för att utveckla oss i.

Elementet jord behöver vi för att grunda oss och för att känna oss hemma. Hemma inom, och i gemenskap med varandra. 

 

Våra smycken består av sterling silver och därför har vi placerat symbolen för månen till vänster i vår logo. Grundämnet silver är relaterat till månen, den kvinnliga aspekten som står för den avkylande, lugnande och intuitiva energin. Silvret och månen vibrerar i samma energifrekvens, energin som bejakar vår förmåga att lyssna inåt och som sägs öka vår medvetenhet.

 

Till höger har vi placerat symbolen för solen. Solen är relaterat till grundämnet guld som vi använder för att förgylla våra smycken. Solen och guldet står som symbol för styrka och kraft, för hälsa och välgång, och för vår förmåga till skapande och manifestation.

 

Längst ned har vi placerat symbolen för koppar, vilken är samma som symbolen för planeten Venus. I all smyckestillverkning behöver man blanda in 5 tusendelar av ett annat starkare material. Till våra smycken använder vi 5 tusendelar koppar. Dels för att vi tycker om den varmare färgen på silvret som koppar ger, och för att i oxidation med syre mm så ger kopparen med tiden våra smycken en ljuvlig patina. Och inte minst, vi fullkomligen älskar Venus/kopparens energier, vilka sägs stärka banden mellan oss människor och allt annat levande. Planeten Venus benämns ofta som Jordens syster eller tvilling. I antikens Rom kallades Venus för Kärlekens och Harmonins Gudinna. Venus vibrerar i fullständig kärlek, balans och harmoni. Med andra ord, precis det vi vill förmedla med Själs Kärlek.​