WISDOM OF LAO TZU - STILL MIND ARMBAND
WISDOM OF LAO TZU - STILL MIND ARMBAND
WISDOM OF LAO TZU - STILL MIND ARMBAND

WISDOM OF LAO TZU - STILL MIND ARMBAND

Med vårt armband WISDOM OF LAO TZU ”to the mind that is still, the whole world surrenders” vill vi så gärna förmedla Lao Tzu's insiktsfulla ord. När vi stillar oss, när vi lyssnar inåt och är i kontakt med vår sanning, då finns det ingenting som kan hindra oss. Världen ligger för våra fötter. Ödmjukt tack till dig LAO TZU. Dina budskap gör skillnad.

Fossil korall är en stark känslomässig sten som hjälper till att bringa balans och stabilitet. Den balanserar känslor och hjälper sin bärare att hitta en positivare syn på tillvaron. Den främjar andliga utveckling, ger ökad självkännedom, stabiliserar och lugnar ner över-sexualitet och grundar och balanserar kundalini-energin. Det är en mycket lugnande sten som tillför förståelse för vad som behöver förändras och som hjälper sin bärare att grunda och centrera sig på det fysiska planet.

Lao Tzu, denne vise man, föddes och dog någonstans runt 600-talet f Kr, och betraktas som taoismens grundare samt dess förste filosof. Han anses vara författare till Daodejing, även känd som Tao Te Ching. Daodejing utgår ifrån dao som en kosmologisk och filosofisk grund, en första ursprunglig princip som styr hela tillvaron. Det är dess egenskaper, samt konsekvenserna därav, som boken förklarar. Dao är en världsordning som människorna gör bäst i att underkasta sig, för att inte skapa problem. Boken slår fast att detta görs bäst genom wu wei, icke-handlande. Världen är enligt Daodejing så finurligt ordnad att det allra mesta löser sig självt om människor undviker att agera. Utifrån denna grund utvecklar boken ett fridsamhetsideal och en ödmjukhet inför naturens ordning, som manar till anspråkslöshet och lågmäldhet.

Kristall

Storlek

Artikelnummer

LS2018B-S-FO-l

Lagerstatus

Beställningsvara

795,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Utförande: Sterling silver

Kristall: Fossilkorall

Storlekar: Small ca 18, medium ca 19, samt large ca 20 cm