Yogasmycken

Vi på Själs Kärlek älskar vad Yoga kan göra för kropp och själ, att få fyllas av positiva energier och hamna i balans med sig själv. Men visste ni att även smycken kan ha den effekten?
På själs kärlek har vi flera smycken med kristaller som har positiva effekter för dig, vi kallar dem för Yogasmycken.
Våra yogasmycken är handgjorda från vår egen design utav kristaller av olika slag som slipats till pärlor för att du skall kunna bära med dig dem varje dag. Låt kristallernas krafter i form av smycken få hjälpa dig i din vardag. En påminnelse om att bara vara, stanna upp och njuta i nuet i en för många, stressiga vardag.
Här nedan följer ett urval av våra yogasmycken, men vi har många fler i vår webbshop. Vi har valt att göra smycken av olika kristaller för de olika egenskaper de har, vissa kristaller finns både som armband och halsband.
Abinhja smycket är gjort av kristallen Labradorit som fasettslipats till små pärlor. Labroditen hjälper dig att öppna upp tredje ögat och kron-chakrat för ökad medvetenhet.
Arh är sanskrit och betyder ”att lyssna”, med detta yoga smycke vill vi påminna om att lyssna, lyssna inåt. Arh är gjort av kristallen Lapis som låter sina bärare bättre ge uttryck för sina känslor och verka för harmoni mellan kropp, själ och sinne.
Bahndu ́s betyder ”vän” på sanskrit, låt detta yoga smyckes energier stödja, lindra och hjälpa dig, kanske även i kombination med yoga.